Škola dojenja

Škola dojenja namenjena trudnicama i njihovim partnerima održana je od 17. do 19. marta u Istočnom Sarajevu. U prijatnom druženju sa našim predavačima Kristinom Nedeljković i Svetlanom Vidaić, odbacili smo zablude i postavili osnov za uspešno dojenje. Naši predavači su strukovne medicinske sestre koje dolaze iz  Doma zdravlja “Novi Sad” gde program “Škola dojenja” sprovode kroz četiri susreta. U Istočnom Sarajevu isti program realizovale su u okviru tri susreta i budućim roditeljima pružile informacije i praktičnu obuku o položajima za dojenje, izmlazanju mleka, tehnikama dojenja, problemima i sl. U okviru ovog programa budući roditelji su dobili dovoljnu količinu proverenih, dokazanih informacija koje su im potrebne.

“Važno je imati proverene informacije i grupnu podršku za dojenje, jer nam je svima potrebna topla reč ili ohrabrenje onda kada nam za to nedostaje snage. A upravo tome služi ovaj program”, istakla je Kristina Nedeljković.

Slični tekstovi

Naš sagovornik je Nemanja Milanović, tata jedne prelepe devojčice, koji stoji iza profila @tata_jedne_hane. Zavirili smo u njihov svet i razgovarali o porodičnim vrednostima

Prijavite se na newsletter!

Saznajte prvi najnovije vesti sa našeg portala.